BOOST OVERSKUDDET I FAMILIEN

For nogle måneder siden var Mikkel og jeg ved at gå ud af vores skind over at vœre helt vildt trœtte, når kl. var 20. Som i virkeligt trœtte og nogle helt umulige forœldre, mente pigerne.

Jeg får nyhedsbrevet fra Naturazin, som to meget sundhedskompetente og praktiske damer står bag. Og her skrev de om deres nye koncept, E-konsultationer. For 500 kr. får hele familien et sundhedstjek ved at man udfylder et enkelt spørgeskema. Efterfølgende skræddersyr Anja og Zenia et kost- og kosttilskudsprogram til hele familien.

Alle herhjemme var med på idéen, for Mikkel og jeg ville gerne vœre friskere, og pigerne ville gerne have nogle forœldre med mere energi. Og jeg skal da lige love for, at vi fik noget for pengene. Efterfølgende sendte jeg denne mail til de damer:

Tak fordi I har fyldt hele familien med mere overskud! For overraskende få penge, fik vi overraskende meget. Et komplet og grundigt sundhedsprogram til os alle med alt, det vi behøvede for at mindske skavanker og øge energien i hverdagen. For den manglede vi. Men I løbet af få uger, var der ingen træthed og udmattelse som ellers, når kl. var 20.

I havde præcis spottet, hvilke vitaminer, mineraler og fedtstoffer, der var brug for til os alle. Vores datter Hannah konkluderede også, at hendes vanlige blodsukkerreaktioner helt var forsvundet.

Så tusind tusind tak, og jeg vil fremover anbefale jer til alle, der efterspørger mere balance og overskud i deres liv.

Anbefalingen er hermed givet videre…

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.