BE YOURSELF

Jeg blev glad, da Hannah viste mig den her lille tegneserie, som hun havde lavet i går:

En pige er frustreret over, at hun ikke ligner de andre – og konkluderer hun er grim (#1). Så forsøger hun at få samme stil som de andre, men hver gang er hun bagefter, for de skifter hele tiden til en ny stil (#2-4). Hun spørger sig selv, hvorfor hun aldrig bliver så sej som dem og vælger så at opgive projektet og bare være sig selv (#5 og 6).
Men vupti, lige netop dér viser det sig, at de andre begynder at efterligne hende (#7) og Hannah konkluderer klogt i #8 BE YOURSELF.

Det er rart, hun tænker de tanker, lige her et splitsekund før de følsomme teenageår starter.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Gry
  Skrevet d. 9. november 2012 kl. 15:14 | Permalink

  Hold op, hvor er hun dog fantastisk og klog…og sikken kunstnerisk evne hun besidder også:-) Håber flere soon-to-be teenagere reflekterer så fint over friheden i at være sig selv. God weekend til jer alle

 2. Skrevet d. 9. november 2012 kl. 16:11 | Permalink

  Tusind mange tak Gry for dine virkelig søde ord. Dem glæder jeg mig til at vise Hannah.

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.