BARE VENT

Jeg kom alt, alt for sent i seng i går. Og var så træt, så træt i dag. Mikkel skulle til et foredrag efter aftensmaden. Da jeg var ved at falde i søvn henover spisebordet, sagde jeg til pigerne, at jeg altså lagde mig og sov i en halv time. Og om de ikke godt ville nøjes med at komme ind i soveværelset, hvis det var absolut nødstilfælde.

Jeg gik ud som et lys, og da jeg vendte tilbage lidt mere levende efter en halv time, troede jeg, det var til det kaotiske spise- og køkkenbord, jeg havde forladt. Men nej – Hannah havde ryddet det hele fuldstændig op, og stod nu og vaskede de sidste ting op i hånden, som der ikke var plads til i opvaskeren.

Så til alle jer, der har små børn og synes det hele trækker for mange tænder ud for ofte. Bare vent – om ikke særligt mange år bliver alting meget meget lettere. (På nogle områder i hvert fald:-)

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.