BØRNEGYMNASTIK

Her har jeg kontor – på læreruddannelsen på Frederiksberg – Nyelandsvej 27-29. Og her kan dit barn, hvis det er 3-4 år, gå til gymnastik hver onsdag mellem 17.15-18.15.

Min kollega Jesper Boding, der er underviser her på læreruddannelsen, syntes som far, at der manglede et gennemtænkt og motiverende børnegymnastiktilbud på Frederiksberg til en ordentlig pris. Sammen med en ven fra seminarietiden har de to skruet et super program sammen, der både er sjovt og lærerigt for børnene. Der er stadig ledige pladser, så hvis du vil lade dit barn udfolde sig i den sejeste sportshal med jævnaldrende i trygge og kyndige hænder, så læs mere om Børnegymnastik Frederiksberg lige her.

(Og husk, du stadig kan vinde e-bogen om smutveje til mere tid og overskud i familien ved at lægge en kommentar herinde inden onsdag aften. (Se sidste indlæg.)

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.