BØRN DER PLAGER

Jeg er blevet interviewet af intet mindre end … en badeandemor! Det er skam sandt. Inde på Mulius.com, hvor man kan få skønt legetøj, bl.a. sjovt sæbebobleudstyr, piratfigurer, de kæreste bamser – og sjoveste badeænder.

Legetøjsfigurerne har en blog, hvor de bl.a. interviewer forskellige eksperter. Sådan at man som forælder kan få inspiration, hvis man fx har børn med mælkeallergi, hvis man vil have hjælp til at planglægge sin tid eller til at få mere ud af livet.

Og jeg har svaret på spørgsmål om, hvad man dog stiller op, når ens børn plager. Du kan læse mine svar her. Håber de kan hjælpe dig, hvis du indimellem synes, plageriet trækker tænder ud.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.