AT SE

Indimellem opdager jeg, at jeg har glemt at se på mine børn. Og på Mikkel-manden såmænd også. Vi sidder måske og spiser aftensmad, og pludselig lægger jeg mærke til, at jeg har været så fordybet i mit eget hele dagen, at jeg slet ikke har set min kære familie sådan rigtigt.

Vi har måske nok talt sammen og foretaget os noget sammen, men jeg har ikke rettet blikket fokuseret imod dem. Og bare set dem.

Og når jeg opdager det, er det altid sådan en lettelse. Hvis det fx er under aftensmaden, så pludselig fjerne blikket fra min tallerken og se de skønne mennesker.

Det kan virkelig anbefales. At huske at se på sin familie uden ord. Men blot med kærlighed og en nysgerrighed efter at gribe det væsen, de er.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.