AND THE WINNER IS… (Og lidt om en haleløs, nuttet hvalp)

Kære alle,

Her har været stillet et par dage. Men kun her i mit rum i cyperspace. I de virkelige rum ræser vi rundt og er i mere end fuld sving med at gøre klar til housewarming på lørdag. Har pludselig opdaget, at der dukker ca. 70 mennesker op. Vi har inviteret lidt på må og få, og da jeg så prøvede at danne mig et overblik forleden, så viste antallet af mennesker, der dukker op i feststemning, sig at være overraskende højt.

Og så har vi været i Jylland og udpege hvilken hvalp, vi bedst kunne tænke os. Heldigvis faldt vi alle for den samme kæreste og kvikkeste lille tæve, der mangler en hale. Den kom dens mor til at bide af, da den blev født i en sædefødsel. – Vidste ikke, at hunde også kunne lave sædefødsler.

Mit hoved er fyldt med indkøbslister og playlister, så ingen tips og inspiration herfra i dag. Kun en lodtrækning kan jeg overskue. Og jeg har valgt mit lykketal – som jeg deler med Fætter Højben og vist en del andre – nemlig nr. 7. Så kære Nina – med den skønne hjemmeside spismitbarn.dk der hjælper med til at sige farvel til kræsne børn og frustrerede forældre – Nina, skriv din adr. til louise@holdaf.dk, så sender jeg bog og chokolade afsted til dig. – Men det bliver nok først efter på lørdag:-)

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 10. september 2011 kl. 19:33 | Permalink

  Ej hvor vildt. Jeg opdager først nu, at jeg har vundet. Tusinde tak! Jeg glæder mig meget til at læse bogen og smage din ynglingschokolade! Jeg sender dig fluks en mail med min adresse.
  Hvor er det spændende med jeres nye familiemedlem. Jeg drømmer også om at udvide familien med en lille hvalp – men ungerne skal vist lige være lidt større, inden vi hopper ud i det. Håber du har en dejlig weekend. Kh Nina

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.