And the winner is…


Vi sad ved morgenbordet og snakkede om hvilke Disneyfilm, vi hver især bedst kunne lide. Titlerne fløj gennem luften, og hurtigt blev én enkelt yndling udvidet til en top 3. Men vi kom hele tiden i tanke om endnu en fantastisk klassiker, så en top 3 var heller ikke helt nok. Samtalen var faktisk ret ilter, og kinderne blev røde af begejstring over denne guldgrube af underholdende og rørende visdom!
Jamen, hvad så med Barbiefilmene, blev der spurgt? Ej, ikke helt på samme niveau, var vi enige om. Vi endte med at have en delt 1. plads mellem 6 film! (Min mand Mikkel ville også have haft Pinnocio med, men blev nedstemt). Snakken blev afsluttet med, at Mikkel sagde, faktisk uden den store forlegenhed, men dog selv ret overrasket: “Hvis nogen spørger mig, hvad mine yndlingsfilm er, så må jeg svare Disney- og Barbiefilm!” Jeg tilføjede glad og fro: “og de gamle Far til 4-film”!!
Altså, rusk dog den familie tjecket og moderne… Men prøv at give filmene en chance til, og mærk så efter, om du ikke godt kan forstå det en lille smule – og måske endda har det på samme måde? Jeg kan ikke finde et positivt tillægsord, jeg ikke kan hæfte på hver af dem, og ‘idylliserende sødsuppe’ er ikke et af dem. Kun lidt, indimellem.
Men hvem har egentlig bestemt, at livet ikke er sådan, at det gode sejrer til sidst, og kærligheden er størst af alt? Kan det ikke være børnene og eventyrene, der har ret, og vi voksne der har misforstået noget?

Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.