4 VINTERFERIETIPS

Jeg fik lyst til at dele 4 gode ting med dig, som det kan være værd at kaste sig over i Vinterferien.

 1. Hvis du har børn over 7 år, og endnu ikke har set To på flugt, så tøv ikke med at komme afsted. Har du ikke børn over 7 år, så skynd dig at finde et barn, du kan låne, hvis ikke du har lyst til at gå i biffen alene. Filmen er heeelt fantastisk. Selvom man ikke er inkarneret Disney-freak som mig, så kan man ikke andet end at synes, at den film har det hele og så lidt mere til.
  Fik jeg sagt, at jeg kun kan anbefale, at du drøner afsted og ser To på flugt?
 2. Vi slipper for at lægge hovederne i kreativt blød i ferien for at opfinde fastelavnskostumer. Nu har vi nemlig fundet fastelavnskostumer.dk, og Hannah vil være klovn, og Rebekka vil være Rødhætte. Det er da snildt, hvis man er sådan en som mig, der har 30 tommelfingre og kan fortælle de mest skrækkelige historier om hvad der sker, når jeg rører nål og en tråd.
 3. På denne nye, sjove og inspirerende blog Naturazin kan du læse sådan nogle gode sundhedstips og gratis få e-bogen Smutveje til den sunde overskudsfamilie. Jeg glæder mig til at læse den.
 4. Det sidste tip er til dig, der er på barsel. Hvis ikke du kender Movin’mom, så kast dig over sitet og tilmeld dig Ullas forfriskende og ærlige nyhedsbreve og bliv inspireret til ny energi gennem træning når som helst og hvor som helst.
http://www.naturazin.dk/
Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized og tagget , , , , , . tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 12. februar 2011 kl. 11:12 | Permalink

  Elsker også Disney, så den glæder jeg mig til:-)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.