SEJE, KLOGE OG INSPIRERENDE NADIA

Det er uundgåeligt at blive dybt dybt rørt af Nadias historie. Og man imponeres dybt over menneskets ukuelighed.

Nadia blev misbrugt som barn, og blev tidligt forældreløs. Hun var i mange år ind og ud af det psykiatriske hospital, i alt 18 gange.

Men Nadia er også et mælkebøttebarn, der i dag lever et liv, hun elsker. Langt ude på landet med mand, børn og et rigt arbejdsliv som selvstændig. – Bl.a. som freelancejournalist, slyngerådgiver – og nu kan du også møde Nadia på barselscafé og høre hendes historie.

Jeg ved, der vil være så meget inspiration og lærdom fra et menneske, der oplevede rædselsmareridt som barn, men udviklede sig til en kvinde med enormt overskud, der giver så meget godt til sine omgivelser. Undervejs vil Nadia også dele øvelser, der gør det nemmere at tage de rigtige beslutninger i livet.

Det er om formiddagen med babyer, hygge og snacks og koster kun 100 kr. What’s not to like.

Læs mere via linksene her:

Det er i:

Århus d. 19. marts

København d. 4. april

og Odense d. 9. april

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

2 kommentarer

 1. Annette giuranna
  Skrevet d. 14. marts 2013 kl. 07:42 | Permalink

  Godt arrangement, men så er det jo igen bare super ærgeligt at bo i udkantsdanmark, hvad m at prioritere et arrangement i Sønderborg? Her får vi også børn og faktisk taler fertilitetsraten for endnu flere børn end vores søstre i storbyen. Mvh a.

 2. Skrevet d. 14. marts 2013 kl. 11:30 | Permalink

  Kære Anette,

  Fedt du gerne vil have mig til Sønderborg. Det er bestemt ikke utænkeligt at jeg vil komme den vej forbi. Når jeg i denne omgang har valgt Odense, Aalborg, Århus og København, er det fordi det også er der jeg holder workshops og det egentlig startede som et arrangement for folk, der havde deltaget i mine workshops :) .

  Men jeg bor selv i udkantsdanmark – faktisk i Falsled – så turen til Sønderborg er ret overkommelig for mig. Så hvis du mener, der kunne være grobund for noget lignende der, så er jeg bestemt åben for det. Send mig en mail på hello@slyngeskolen.dk.

  Kærlig hilsner fra udkantsdanmark :)

  Nadia

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.