Jeg starter blødt op efter ferien med et billede. Det skal man.

Der var smukt på Fyn. Se selv:

Inden vi tog til Fyn, besøgte vi Himmelbjerget. Ved du godt hvor smukt, dér egentlig er? Jeg kunne ikke huske det. Når man går op til tårnet, væk fra iskiosken og P-pladsen. Jeg har aldrig set pigerne været så betagede af noget natur.

De plejer at komme med et uengageret Ja ja a’la Børge fra Olsen-Banden, når jeg begejstret priser naturens skønhed. Men på Himmelbjerget var de faktisk ellevilde. (Kan ikke vise det, for vi havde glemt kameraet.)

Lige inden turen op på bjerget skulle vi til Odder. Og se på en Lagotto-hundehvalp. Har aldrig hørt om racen før, men den skulle være en så fantastisk hund, at man ikke kan andet end at ville eje den.

Så her står pigerne og jeg og ser glade ud ved siden af den gård, hvor vi om 7 uger henter et nyt familiemedlem. Så fra midten af september bliver bloggen sikkert udvidet med hundesnak. Bare lidt. Indimellem. Håber det er ok.


Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 2. august 2011 kl. 06:06 | Permalink

  Det er meget okay med hundesnak! Det vil jeg personligt bifalde og glæde mig til. Godt I havde en dejlig ferie og ja der er helt fortryllende på Himmelbjerget :)

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.