Mit indlæg i går om De Konservatives ønske om mere disciplin i folkeskolen rørte ‘Onkel Anne’, der har den skønne blog om at leve med en hæklefejl i kysen. Derfor spurgte hun, om mit indlæg måtte forvandles til et gæsteblogindlæg hos hende. Det måtte det selvfølgelig gerne. Du kan se Annes blog her.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

Én kommentar

 1. Skrevet d. 1. februar 2011 kl. 20:16 | Permalink

  Jeg har først læst indlægget nu. Og kan derfor først nu sige HØRT og tak for gode argumenter. Niels Egelund er og bliver Niels Egelund – før disciplinen ønskede han større klassekvotienter, for nu at nævne et eksempel. Og han formand for PISA-konsortiet…

  Jeg har engang interviewet ham, og du er ikke den eneste, der er kritisk… det er de fleste forskere også. Jeg har en eller andet u-underbygget men stærk fornemmelse af, at hans forskning passer så fint i regeringens kram, at det kan forklare den enorme betydning, den tillægges trods forskerkollegernes massive skepsis: http://www.information.dk/157919

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.