HULEBOER

Rebekka har sovet under spisebordet et par dage. Hun havde bygget en hule, som kun Hannah allernådigst måtte få lov til at besøge:

Da jeg stod op, sad hun kl. lidt i 7 alene, omgivet af mørke, kun med sin cykellygtelampe og lavede matematikstykker. Og syntes vist at det var skønt at være menneske.


Dette indlæg var udgivet i:Ikke kategoriseret. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

3 kommentarer

 1. Skrevet d. 8. januar 2011 kl. 10:22 | Permalink

  Så dejligt – også at Hannah måtte komme på besøg. Nogle gange har man bare behov for at være i en hule.
  I går havde Bettina på 12 sammen med veninderne indrettet vores lille badeværelse – meget lille – til et soverum med liggestol, dyner og puder. Dog var der ikke nogen der sov i den i nat – de sov i samme seng i stedet og har råhygget sig!

  God lørdag fra
  mette

 2. Louises far
  Skrevet d. 8. januar 2011 kl. 11:56 | Permalink

  Kære Rebekka,
  Jeg skal nok få dig kildet ud af hulen. Hils Hannah.
  Knus fra morfar

 3. Skrevet d. 10. januar 2011 kl. 17:25 | Permalink

  Hvor hyggeligt og skønt for pigerne at have deres eget univers, hvor voksne er forment adgang. Jeg elsker at se eller mere høre, når mine laver lignende numre. Kh Louise

 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.