1 PEOPLE

Vi har et dejligt vennepar, som er nogle helt igennem skønne mennesker. Og nu har de skabt noget virkeligt fantastisk – et helt igennem bæredygtigt og meget inspirerende smykkefirma 1 People. Hør, hvordan Rea og Jonathan bl.a. beskriver deres vision:

Omkring 2,2 mia. mennesker lever for under 2 dollars om dagen og mange har ikke adgang til rent vand eller skolegang. Det er fakta, der ikke kan bortforklares, og de kræver i stedet handling og initiativ fra alle. Vi mener, at erhvervslivet kan bære en stor del af byrden ved at hjælpe mindre begunstigede medmennesker til en bedre tilværelse.

1 People ønsker at gå forrest i arbejdet, og vi forpligter os til at gøre alt, hvad vi kan for at bidrage til at skabe en bedre og fredelig verden – en verden hvor fattigdom, analfabetisme og uværdighed bliver fortid.

Vi mener, at en virksomhed har et samfundsmæssigt og globalt ansvar… Vi er faste i vores overbevisning om, at vores ansvar er at bidrage positivt til menneskehedens fysiske rammer, følelsesmæssige velvære, mentale udfoldelsesmuligheder og bevidsthedsmæssige udvikling. Vi ønsker at leve op til vores ansvar uden undskyldninger eller bortforklaringer. Vi opfatter det ikke blot som en hensigtserklæring, men som vores ansvar.

Den smukke vision følges af smukke produkter og et unikt koncept – her er nogle glimt, men gå selv ind og nyd det hele på 1 People.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.