ÆG OG BLOGGING

Hele to indlæg sådan en helt almindelig mandag. Men jeg faldt lige over et kinesisk ordsprog, der bl.a. viser, hvorfor blogging er så dejligt et medie og fik lyst til at dele det med jer:
Hvis vi hver har et æg, og vi bytter, så har vi stadig hver et æg. Men hvis vi hver har en idé, og vi bytter, så har vi hver to idéer.

Dette indlæg var udgivet i:Uncategorized. tilføj som bogmærkepermalink.Der er lukket for kommentarer og trackbacks.

604 kommentarer

 1. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 00:21 | Permalink

  Great! Thanks for post

 2. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 11:16 | Permalink

  I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

 3. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 15:47 | Permalink

  is a great post ,and i back every day to see what hapened with him

 4. Skrevet d. 23. november 2010 kl. 16:51 | Permalink
 • Få 10 TIPS til at få det bedste frem i dit barn og dig selv i hverdagen. Og nyhedsbreve med inspiration, fif og viden om familielivet.


 • "Tak for de fine nyhedsbreve. Jeg bliver klog og kan bruge dine råd med det samme i hverdagen. En stor hjælp!"

  "Tusind tak for en inspirerende blog, dejligt at blive inspireret af en der tager børnene alvorligt."

  "Din anerkendende og respektfulde tilgang til børn er meget inspirerende."

  "Jeg er ofte blevet ‘reddet’ af dine tips og ideer når det hele brændte på og jeg bare så mig selv som den mest utålmodige og trælse mor. Tak for at huske mig på det som virkelig BETYDER noget her i livet!!"

  "Din blog hjælper mig i den grad til at have det rette fokus ift mine to piger på 5 og 8 år. Ro, tålmodighed og tilstedeværelse. Og man får det tifold igen Tak for det."

 • Louise Klinge NielsenJeg skriver for at give dig, der er forælder, inspiration og redskaber til at få mere glæde og overskud i hverdagen. Så du lettere får øje på alt det fine, dit barn rummer.

  Mine ord tager for det meste udgangspunkt i hverdagen med Mikkel og vores børn, Rebekka på 11 og Hannah på 13. Men indimellem laver jeg flashback til tiden, da pigerne var små eller til min egen opvækst.
  Og nogle gange fortæller jeg om de mange hundrede børn, jeg har arbejdet med, og som jeg møder i mit ph.d.-projekt om lærer-elev-relationer.